Een heerlijke roze havermoutpap om de dag te beginnen, ideaal toch?!
𝙒𝙖𝙩 𝙝𝙚𝙗 𝙟𝙚 𝙣𝙤𝙙𝙞𝙜?
• 40g havermout
• 200ml (plantaardige) melk
• 100g frambozen (diepvries)
• Eventueel Canderel of Zusto om extra te zoeten
• Toppings naar keuze
𝙃𝙤𝙚 𝙢𝙖𝙖𝙠 𝙟𝙚 𝙝𝙚𝙩?
• Verwarm de havermout met de melk in een steelpannetje op een middelhoog vuur. Blijf goed roeren zodat het niet aanbakt.
• Voeg de frambozen toe, verwarm enkele minuutjes mee en roer goed door zodat je een mooie roze pap krijgt.
• Indien je het graag wat zoeter hebt, kan je een beetje zoetstof toevoegen naar smaak.
• Doe de havermout in een kommetje en werk af met fruit, zaden, noten...naar keuze. Ik koos deze keer voor kiwi, enkele frambozen, chiazaad en wat kokosschilfers.
𝙎𝙢𝙖𝙠𝙚𝙡𝙞𝙟𝙠!
Commentaires